CENTRAL HYDRAULIC SYSTEM OIL 2400

Потполно синтетичко хидроулично масло развиено по највисоките барања. LIQUI MOLY го препорачува овој производ за возила и агрегати за кои се бараат следните спецификации: ISO 7308, PSA B 71 2710, LHM-plus. Нуди висока термичка тавилност а со тоа овозможува и оптимална отпорност на стареење. Максимална заштита од абење и дорбо однесување при триење. Одлично се однесува со ниски температури. Штити од корозија.

За хидраулики како на пример за регулација на нивото, хидроулични сопирачки, системи на управување итн во возила на PSA концернот (Peugeot и Citroën). Може да се меша со постаро минерално LHM масло. Маслото со оваа спецификација делумно се користи во товарни возила за направи за подигнување а осовините за влечење и направаите за отварање на кабината на возачот. Потребно е да се обрне внимание на препораките на производителите на возила, односно агрегати.

Oдобрувања:

  • ISO 7308

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • LHM-Plus
  • Peugeot Citroen (PSA) B71 2710
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Central Hydraulic System Oil 2400 3666 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Central Hydraulic System Oil 2400 20979 1 l Can plastic GB-DK-FIN-N-S

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место