CENTRAL HYDRAULIC SYSTEM OIL

Синтетичко хидроулично масло за универзална примена дизајнирано да ги задоволи и највисоките барања потреби на бројни производители на возиа и агрегати. Се одликува со врвнни својства на ниски и високи температури, како и со одлини својства на заштита против трошење и стабилност.

За употреба во системи како што се централниот хидроуличен систем, системот на контрола на хидропнеуматските вешања, ублажвачи и серво управувачи.

Oдобрувања:

  • MAN M 3289

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • BMW 81 22 9 407 758
  • Fiat 9.55550-AG3
  • Ford WSS-M2C 204-A
  • MB 345.0
  • Opel 1940 766
  • VW G 002 000
  • VW G 004 000
  • ZF TE-ML 02K
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Central Hydraulic System Oil 1127 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Central Hydraulic System Oil 1158 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Central Hydraulic System Oil 2366 1 l Can plastic GB-DK-FIN-N-S
Central Hydraulic System Oil 9524 1 l Can plastic D-GB-F-ARAB
Central Hydraulic System Oil 3978 1 l Can plastic D-RUS-UA
Central Hydraulic System Oil 20468 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
Central Hydraulic System Oil 21239 1 l Can plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Central Hydraulic System Oil 1147 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Central Hydraulic System Oil 1148 60 l Drum sheet metal D-GB
Central Hydraulic System Oil 1188 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место