Ceratec

CERA TEC е висококвалитетен технолошки производ, кој се додава на сите видови на моторно масло и нуди врвна керамичка заштита на моторот и неговите компоненти.  CERA TEC го намалува триењето, а со тоа и абењето (трошењето) на моторот. Керамичките компоненти од кои адитивот е составен се отпорни на високи хемиски и термички оптоварувања. Исто така, препаратот спречува контакт метал на метал, со што го продолжува животниот век на моторот. Ефектот на намаленото тириење исто така ја намалува потрошувачката на гориво, како кај бензинските, така и кај дизел моторите. Едно пакување е доволно за 5 литри моторно масло.

CERA TEC се додава на моторното масло и само се меша во него. CERA TEC нуди екстремна заштита од трошење и абење на сите подвижни делови на моторот и го намалува триењето на сите моторни површини.

Kaт.бр 3721
Употреба 300 ml е доволно за 5 литри моторно масло. Со долгорочен ефект до 50,000 km. Убаво да се протресе пред употреба!
Содржина 300 ml
Пакување 6
Тип на адитив Адитив за масло

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место