CERAMIC RUST SOLVENT WITH FREEZE-SHOCK EFFECT

Растворувач на корозија кој е развиен со помош на висока технологија со специјални својства. Ултра високите пенетрациски својства комбинирани со подмачкувачките својства на керамичките честички ослободуваат делови кои се заглавени или потполно зарѓани. Овој ефект е овозможен со нагло ладење, кој ги смрзнува компонентите кои тогаш полесно се одвртуваат.

Се користи на заглавени или зарѓани метални делови како што се навртки, иглички и други подвижни делови.

Кат бр : 1641

Употребa : Spray a generous amount of Ceramic Rust Solvent onto bolts/nuts to be loosened, then briefly allow the product to act (commensurate with the degree of corrosion build-up, as is common with all rust solvents) before manually loosening. In extreme cases, we recommend that you repeat this process.

Пакувањe : 300 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место