CHAIN SPRAY

Бидејќи доаѓа во облик на спреј, ова мазиво има исклучително добри својства на пенетрација, па така достигнува и до најодалечените делови на кои им е потребно подмачкување. Откако солвентот испарил, овој производ создава исклучително леплива тенка наслага на маст која ја карактеризира лепливост при висок притисок и исклуччително брзо придвижување на ланецот. Тест на Моторцикли – Технички својства : многу добри. Отпорен на жешка и студена вода како и на прскање од вода. Подобно е за користење на O-ring ланци. Го намалува триењето и трошењето на ланецот, спречува расипување на ланците на моторциклите со високи оптиварувања.

Основно подмачкување на трансмисиски ланци, како и нивно одржување. Посебно е погодно за користење на прашлива, нечиста или корозивна средина. Заради исклучително добрите својства на прилепување посебно погодно за ланци кои се изложени на големи оптоварувања под голема рабтна брзина.

Кат бр : 3581

Употреба : Carefully clean chain with solvent such as Rapid Cleaner. Apply by spraying. The lubricant attains its final consistency and adherence once the solvent has rapidly evaporated.

Пакување : 200 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место