COCKPIT BRIGHT

Го враќа првобитниот сјај на пластиката. Подмачкува и спречува цвилење и шкрипење на пластичнитее делови. Воедно импрегнира и изолира. Не содржи масти, антистатичен е и одбива прашина.

Се користи на пластични компоненти кои чкрипат, како и на лепливи сигурносни појаси (испрскајте ги двете страни од сигурносниот појас). За сите мат пластики, како што се пластични браници, спојлери итн. За општа примена во внатрешнста на автомобилот.

Кат бр : 1510

Употреба : Spray thinly onto parts to be treated from the aerosol can and after a short drying time, rub with a soft rag. Because of the risk of slipping, not suitable for steering wheels, pedals, seat surfaces or gear lever knobs.

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место