COCKPIT CARE CITRUS

И ја враќа на пластиката првобитниот сјај. Подмачкува и спречува свилење и шкрипење на пластични делови. Воедно импрегнира и изолира. Не содржи масти, антистатичен е и ја одбива прашината. Се произведува во два мириси.

За општа примена во внатрешноста на автомобилот, за сите мат и тврди пластики, како што се пластични браници и спојлери. Го намалува шкрипењето на пластичните делови.

Кат бр : 1599

Употреба : Spray thinly onto parts to be treated from the aerosol can and after a short drying time, rub with a soft rag. Because of the risk of slipping, not suitable for steering wheels, pedals, seat surfaces or gear lever knobs.

Пакување : 300 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место