COLD SPRAY

Студен спреј кој се користи универзално за сите врсти на поправки и лоцирање на кварови. Со користењето на овој спреј елементи може да се монтираат за минимална толеранција, а кратки споеви и некои врсти на термални преоптоварувања може лесно да се воочат.

Поставувањето на топчести лежаи, осовини и други делови кои немаат доволна толеранција. За проверување на електричн компоненти како што се сензори за температура итн.

Кат бр: 8916

Употребa : Spray the components or objects to be treated, evenly for a few seconds. The freezing effect can be varied according to the duration of spraying. The product is harmless if used properly. There is a risk of freezing if it comes into contact with the body.

Пакување : 400 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место