Common rail additive

Ги штити компонентите за гориво (особено системите од типот Common Rail Diesel) од трошење, корозија, и формирање на талог. Ги подобрува подмачкувачките својства на дизел горивото. Производот е наменет за сите видови на дизел мотори со Common Rail системот на вбризгување.

Содржината на пакувањето треба да се долее во резервоарот за гориво за време на полнење со гориво.

Кат бр 21310
Употреба – Performanse palenja i podmazivanje se podobravaju samo kada se ovaj aditiv dodaje nisko sulfurnim dizel gorivima u kontinuitetu. Jedno pakovanje od 250 ml je dovoljno za 75 litara goriva. Doziranje  1:300

– Da bi se očuvali injektori čisti i ostvarila yaštita od korozije dodajte pakovanje u rezervoaru za gorivo svakih 2.000 km.

– Može se mešati sa gorivom u svakom trenutku, a mešanje je automatsko.

Содржина 250 ml
Пакување 20
Tип Адитив за гас

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место