COMPRESSED AIR CAN GUN

Алуминиумски патрон со запремнина од еден литар за употреба со спреј пиштолите. Заради можноста на регулација на проток на материјал и притисок се постигнуваат различни изгледи на површините. Чистење по употреба е олеснето со тоа што млазницата може да се затвори.

 

Спреј пиштол под притисок за нанесување на еден литар средство за заштита на долниот дел од возилото или средства за заштита од камења.

 

Кат бр : 6220

Пакување : 1 kom

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место