CONVERTIBLE SOFT TOP CLEANER

Може да се користи кај сите платнени (склопливи) кровови. Чисти благо и темелно. Најдобар резултат се постигнува при перење на возилото. Брзо и темелно отстранува наслаги. Не реагира со бојата.

Овој препaрат се користи за чистење на пластични и платнени склопливи кровови.

Кат бр : 1593

Употреба : Spray Convertible Soft Top Cleaner thinly and uniformly onto the surfaces to be cleaned and, using light pressure, rub the surface with a sponge, brush or non-woven paper. Use clean water to wash off dissolved dirt and remaining Convertible Soft Top Cleaner.
As is generally true for car care products, do not use in direct sunlight or on heated surfaces!
If used properly, the product will not attack plastics, rubber, paint, textiles, glass or metal.

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место