Diesel Engine System Cleaner

Ги отстранува несаканите наслаги и нечистотии од високо-прецизни компоненти, како што се инјектори и пумпи со висок притисок, и обезбедува оптимално функционирање. Исто така го штити скапиот систем за вбризгување и неговите компоненти преку подобрувачи на подмачкувањето и спречување на појавата на корозија. Ги враќа оригиналните перформанси на моторот и обезбедува пониски вредности на издувната емисија.
За употреб во сервисни работилници за сите дизел мотори, вклучувајќи и  common rail и пумп џет вбризгување со висок притисок како и кај возила со и без дпф филтер. Се додава директно во резервоарот за гориво. Доволно за максимални  75 l гориво.

Може да се додаде на горивото во секое време. Превентивно се користи на секои 2.000 км, а може да се користи и како решавање на проблеми.  300 ml е доволно за макс. 75 l гориво.  Препораки: Додајте на дизел горивото при контрола и решавање на проблеми во системот за гориво.

Kaт. бр 5128
Додајте во резервоарот за гориво
Содржина  300 ml
Пакување 6
Тип на адитив Адитив за дизел

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место