Diesel flow fit K

Спречува создавање на парафински кристали, и формирање на сол во дизел горивото која може да го затне филтерот и цевките за довод на гориво.  Diesel fliess-fit го одржува дизел горивото во течна состојба се до температура од–31°C. ја зголемува економичноста и довербата во моторот.

Погоден е за сите видови на дизел горива, за доверлива раота за време на исклучително студени услови. Овој адитив е функционален ако се додаде во горивото пред почеток на формирање на сол (температура од околу 0°C).

 

Кат бр 3900
Употреба
Содржина 250 ml
Пакување 12
Tип Aditiv za dizel

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место