Diesel flow fit

Го спречува настанувањето на парафински кристали кои можат да предизвикаат формирање на соли во дизел горивото во зимскиот период и да ги блокираат филтрите и цевките за довод на гориво.. Diesel fliess-fit го одржува дизел горивото во течна состојба во зима се до температурата од– 31°C. Ја зголемува економичноста и довербата во моторот.

Погодно е за сите видови на дизел горива, за ефективна работа во исклучително студени зимски услови. Овој адитив е делотворен ако е примент пред да почнат да се формираат солите во дизел горивото (температура од околу 0°C).

 

Кат бр 5130
Употреба
Содржина 150 ml
Пакување 6
Tип Aditiv za dizel

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место