DIESEL HIGH TECH 5W-40

Моторно масло со висок квалитет и ефект на заштеда на енергија кое е формулирано да биде компатибилно со моторите од најновата генерација. Синтетичките елементи и посебно развиени додатоци, ги задоволуваат барањата на најновите дизел мотори.

Масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето за системи на вбризгување со добавни пумпи и други дизел мотори со или без турбополначи. Посебно е погодно за ситуации во кои доаѓа до подолги интервали помеѓу промената на масло, како и за екстремни услови на работа на моторот.

Oдобрувања:

  • ACEA C3
  • API CF
  • Ford WSS-M2C 917-A
  • VW 505 00
  • VW 505 01

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации

:

 • VW 500 00
 • VW 502 00
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Diesel High Tech 5W-40 2679 1 l Canister plastic Booklet
Diesel High Tech 5W-40 2696 5 l Canister plastic Booklet
Diesel High Tech 5W-40 1333 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Diesel High Tech 5W-40 1334 60 l Drum sheet metal D-GB
Diesel High Tech 5W-40 1335 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место