SPECIAL TEC LL 5W-30

Е HC моторно масло со ниско триење и врвна формулација наменето за употреба во текот на целата година. Посебно е развиено за бензински и дизел мотори на  Opel од најновата генерација со продолжени сервисни интервали. Тестирано е за турбополначи и катализатори.

Посебно развиено за бензински и дизел мотори на Opel.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SL
  • BMW Longlife-01
  • MB-Freigabe 229.5
  • VW 502 00
  • VW 505 00

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации

:

 • Opel GM-LL-A-025
 • Opel GM-LL-B-025
Варијанти на производот
Име SKU Bundle languages
Special Tec LL 5W-30 2447 1 l Canister plastic Booklet
Special Tec LL 5W-30 8054 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Special Tec LL 5W-30 20901 1 l Canister plastic JP
Special Tec LL 5W-30 2339 4 l Canister plastic Booklet
Special Tec LL 5W-30 7654 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Special Tec LL 5W-30 2448 5 l Canister plastic Booklet
Special Tec LL 5W-30 8055 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Special Tec LL 5W-30 20902 5 l Canister plastic JP
Special Tec LL 5W-30 1194 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Special Tec LL 5W-30 20928 20 l Canister plastic JP
Special Tec LL 5W-30 1195 60 l Drum sheet metal D-GB
Special Tec LL 5W-30 1196 205 l Drum sheet metal D-GB
Special Tec LL 5W-30 20733 1000 l Container USA AND CANADA (-EN-F-)

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место