DIESEL LEICHTLAUF 10W-40

Масло кое штеди енергија и има исклучително висок квалитет, формулирано посебно за примена кај возила со дизел мотори кај кои се создава висок степен на чад. Ја подобрува силата на дизел моторот. Со синтетски состојки и најнови достигнувања во технологијата за развој на адитиви.

Масло кое може да се користи во текот на целата година за сите модерни дизл мотори со турбополнење, без обзир дали имаат межуладилник или не. Посебно е погодно за ситуации во кои доаѓа до подолги растојанија помеѓу промени на масло, како и за екстремни услови на работа на моторот. За всисни и з мотори со директно вбризгување, ТДИ или Common Rail технологија.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • MB-Freigabe 229.1
  • MB-Freigabe 229.3
  • VW 505 00

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • Peugeot Citroen (PSA) B71 2294
  • Renault RN 0710
Варијанти на производот
Naziv Kat. br Količina
Diesel Leichtlauf 10W-40 1386 1 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 21314 1 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 1387 5 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 8034 5 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 21315 5 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 1388 20 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 1389 60 l
Diesel Leichtlauf 10W-40 1397 205 l

 

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место