Diesel lubricity additive

Дистрибуциските инјекторски пумпи се подмачкуваат со дизел гориво. Откако на пазарите се воведени дизел горива со ниско ниво на сулфур, се појавија проблеми врзани со подмачкување на пумпите. Дизел адитивот за подмачкување ги штити дистрибуциските инјекторски пумпи од трошење и од дефекти. Овој производ го продолжува животниот век на дистрибуциските пумпи за вбризгување.

Погоден за сите дизел горива со низок состав на сулфур, како и за дизел горива со нормално ниво на сулфур. Се додава пред и по полнењето на гориво.

Кат бр 5122
Употреба Dodati pred ili posle punenja rezervoara sa gorivom. 150 ml su dovoljni za količinu do 80 l dizel goriva. Doziranje 1:533
Содржина 150 ml
Пакување 6
Tип Адитив за дизел

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место