Diesel purge

Чистач на дизел горивата го отстранува талогот од вбризгувачите, цилиндрите и комората за согорување па така ги елиминира и проблемите врзани со работата на моторот. Повеќе нема клацкање во моторот за време на возењето под делумно оптеретување – исто така и при помирна работа на моторот на минимум. Средството за чистење на вбризгувачите овозможува оптимална работа на моторот. Производот го чисти целокупниот систем на довод на гориво и го штити од корозија. Гарантира добро согорување, зголемена економичност како и оперативна фунцкионалност на моторот.

Погодно за решавање на проблеми кај сите видови на дизел мотори.

 

Кат бр 2509
Употреба Preventivna upotreba
Dodati diyel gorivu prema inspekcijskim intervalima.
Содржина 500 ml
Пакување 12
Тип Aditiv za dizel

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место