Diesel smoke stop concentrat

Дизајниран да го забрза растоварњето на чад и отстранување на црниот дизел чад. Diesel Smoke stop концентрат ја подобрува компатибилноста со средината кај автомобилите со дизел мотори како и кај товарни возила. Покрај тоа,го одржува моторот и распрскувачите чисти, спречува формирање на наслаги на игличките од распрскувачот и штити од корозија.

За сите дизел мотори особено за оние во поголеми возила (комбија, камиони, автобуси). Третманот треба да се повтори секој пат кога чадењето е зголемено.

 

Кат бр 2521
Употреба
Содржина 250 ml
Пакување 12
Tип Aditiv za dizel

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место