Diesel smoke stop

Го подобрува согорувањето на чадта и значајно го намалува нивото на истата и непријатен мирис во издувните гасови на дизел моторите. Неговата употреба го намалува загадувањето на животната средина. Овој производ исто така ги одржува моторот и вбризгувачот чисти, го спречува затнувањето на иглите на распрскувачот, штити од корозија и го спречува клацкањето во дизел моторот.

Погодно за сите видови стационирани и дизел мотори во патничките и индустриски возила.

 

Кат бр 2703
Употреба  150 ml su dovoljna za 50 l Dizel goriva, t.e u razmeru 1:333. Dodajte sadržaj pakovanja u rezervoaru pre dopune novim gorivom.
Содржина 150 ml
Пакување 12
Tип Aditiv za dizel

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место