ПРИЛЕП

Име на фирма Адреса Телефон e-mail
УНИ РОЈАЛ КОМПАНИ ПРИЛЕП Александар Македонски бр.428 048 413 389 k@uniroyal.mk
МАТАДОР Ул. Сотка Ѓорѓиевски бр.63 048 416 960 matadorauto@t-home.mk