DOOR LOCK CARE

Door-Lock е дизајниран посебно за подмачкување и одржување на внатрешните делови на брави на автомобили. Користењето на овој спреј овозможува правилна работа и спречува замрзнување на бравите.

За контакт брави и брави на врати.

Кат бр : 1528

Употреба : Shake well before use. Insert the spray head into the lock barrel and push through. Spray Door-Lock Treatment Spray into the barrel.

Пакување : 50 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место