Engine flush plus

Високоефикасна течност за чистење на несаканите наслаги во внатрешноста на моторот. Одлично ускладена комбинација на делотворни состојки детергентно – дисперзнтни адитиви заедно со основната течност брзо и ефикасно ги топат состојките кои создаваат талог и лак. Остатоците од секаков вид кои се растворливи или нерастворливи во масло се раствараат и при промена на маслото се исфрлаат од маслениот простор. Моторот е исчистен од наслаги, нечистотии и свежото масло сега може да ја покаже целата своја функционалност. Со тоа се намалува абењето во моторот и е продолжува неговиот животен век

За чистење и миење на маслените простори кај бензински и дизел мотори. Не е прикладно за употреба кај мотори со мокри спојки.

Кат бр 7142
Употреба Едно пакување е доволно за до 6 литри масло. Додајте го Engine Flush Plus на моторот на работна температура пред замена на маслото. По додавање на продуктот, оставете го моторот да работи во место околу 10 минути. Потоа сменете го маслото и филтерот за масло.
Engine Flush Plus е компатибилен со сите моторни масла.
Содржина 300 ml
Пакување 20
Tip aditiva Aдитив за масло

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место