EXHAUST ASSEMBLY PASTE

За перманентно заптивање на компоненти од издувните системи. Отпорна на топлина. Потполно непропустна за гасови. За монтирање на издувни системи и компоненти. Спените издувни системи не блокираат и накнадно лесно се разглобуваат.

Оваа паста се користи кога се монтираат издувни системи кои треба да бидат непропусни за гасови како и за време на монтирање на било кој од неговите елементи.

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место