EXHAUST BANDAGE

За брза и трајна поправка. Ги исполнува пукнатините и ги покрива поголемите отвори. Потполно непропустлив за гасови. Едноставна примена. Содржина: • 100 cm на Завој за поправка на издувниот состав, во смола, спремен за употреба. Пакувањето исто така содржи и ракавии за работа.

За примена на сите издувни системи со пукнатини и дучиња. За помали поправки на издувниот систем користете LIQUI MOLY паста за поправка на издувниот систем. Затвара отвори и дупчиња во издувниот систем.

Кат бр : 3344

Употребa : Thoroughly clean dirt and rust from the parts to be treated. Shake container before opening. Next, wrap the bandage around the damage parts overlapping. To strengthen it, the bonding agent should be applied to the used bandage. Temporarily secure the bandage with wire until it is hardened by the heat from the exhaust system.

Пакувањe : 1 m

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место