EXHAUST REPAIR PASTE

Ги затвара дупчињата во издувниот систем. Не содржи азбест. Паста за поправање на издувниот систем е отпорна на топлина и потполно непропусна за гасови.

За помали поправки на издувните системи користете ја LIQUI MOLY пастата. Оваа паста ги затвара дупките на издувниот систем. За поголеми отвори користете Liqui Moly Zavoj. Се користи како брзо и стално решение за поправка на пукнатини и поголеми дупки на издувниот систем.

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место