EXHAUST REPAIR PASTE

Затвара дупчиња во издувниот систем. Не содржи азбест. Пастата за поправање на издувниот систем е отпорна на топлина и потполно непропустлива за гасови.

 

За помали поправки на издувните системи користете ја LIQUI MOLY пастата. Оваа паста затвара дупчиња на издувниот систем. За поголеми отвори користете го Liqui Moly завојот. Се користи како брзо и стално решение за поправка на пукнатини и поголеми дупки на издувниот систем

 

Кат бр : 3340

Употребa :

Thoroughly clean dirt and rust from the parts to be treated. Allow the engine to run until the exhaust system has heated up. Moisten the place to be repaired and the Exhaust Repair Paste and press paste into the damaged area. Smooth down the moistened paste. The paste is hardened by heat radiating from the exhaust system or from the engine idling.

Пакувањe : 200 g

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место