FORMULA SUPER 10W 40

Минерално моторно масло со висок квалитет и низок степен на триење, наменето за уотреба во текот на целата година. Избрани основни масла и висок степен на адитиви гарантира оптимално подмачкување дури и во екстремни услови на работа.

Моторно масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето на бензински и дизел мотори.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B3
  • ACEA E3
  • API SL
  • API CG-4

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • MAN 271
  • MB 228.1
  • MB 229.1
  • Volvo VDS
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Formula Super 10W-40 3862 1 l Canister plastic D
Formula Super 10W-40 7721 5 l Canister plastic D

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место