FORMULA SUPER 15W 40

Моторно масло кое може да се користи во текот на целата година наменето за бензински и дизел мотори. Сигурно подмачкување во сите работни услови. Може да се меша со HD моторни масла. Се спречува формирање на студен и жежок маслен талог. Стабилно на оксидација и со стабаилен вискозитет. Тестирано на катализатори и турбо полначи.

Моторно масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето за бензински и дизел мотори.

Oдобрувања:

 • ACEA A2
 • ACEA B3
 • ACEA E3
 • API SJ
 • API CF-4
 • Allison C4
 • MIL-L 2104 E
 • MIL-L 46152 D
 • Volvo VDS

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

 • Caterpillar TO-2
 • MAN 271
 • MB 228.1
 • MTU Typ 1
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Formula Super 15W-40 1439 1 l Canister plastic D
Formula Super 15W-40 1893 1 l Canister plastic D-NL-F-GR-ARAB
Formula Super 15W-40 9516 1 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 15W-40 9526 4 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 15W-40 1440 5 l Canister plastic D
Formula Super 15W-40 1866 5 l Canister plastic D-NL-F-GR-ARAB
Formula Super 15W-40 9517 5 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 15W-40 1451 20 l Canister plastic D-GB
Formula Super 15W-40 1442 60 l Drum sheet metal D-GB
Formula Super 15W-40 1443 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место