FORMULA SUPER 20W 50

Гарантира одлично подмачкување во сите работни услови. Може да се меша со HD моторни масла. Спречува формирање на ладен и топол талог. Стабилно на оксидации и со ставилен вискозитет.

Масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето на бензински и дизел мотори со или без турбополначи.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • ACEA E2
  • API SL
  • Allison C4
  • MIL-L 2104 E

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • Caterpillar TO-2
  • MAN 271
  • MB 228.3
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Formula Super 20W-50 1444 1 l Canister plastic D
Formula Super 20W-50 9518 1 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 20W-50 2463 1 l Canister plastic D-NL-F-GR-ARAB
Formula Super 20W-50 2386 1 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 20W-50 9519 4 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 20W-50 2387 4 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 20W-50 1445 5 l Canister plastic D
Formula Super 20W-50 2464 5 l Canister plastic D-NL-F-GR-ARAB
Formula Super 20W-50 9520 5 l Canister plastic D-GB-F-ARAB
Formula Super 20W-50 1452 20 l Canister plastic D-GB
Formula Super 20W-50 1449 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место