Fuel protect

Овој производ е наменет за заштита на сите делови на системот за гориво, на бензински и дизел мотори од птетното делување на водата и загадувањата кои водата со себе ги носи. Производот ја апсорбира и неутрализира водата во системот за гориво, (во резервоарот, во цевките за довод на гориво, во расплињачата како и во сите делови на системот за вбризгување). Исто така штити од корозија и рѓа и трошење предизвикано од делчињата на рѓата. Спречува заледување на цевките за довод на гориво, како и во филтрите и расплиљачите. Овозможува придвижување на моторот во студени услови.

Се препорачува за сите видови на бензински мотори, за камиони, автобуси, бродски мотори и мотори кои малку се користат, како и за резервоари за гориво. Особено е погоден за решавање на проблемите при полнење на гориво кое содржи вода, како и од проблемите кои настануваат во резервоарот за гориво како резултат на кондензација на пареата.

Кат бр 8356
Употреба Dodajte gorivu prilikom svakog dopunjavanja. Jedno pakovanje od 300 ml  Fuel Protect je dovoljno za 60 litara goriva
Содржина 300 ml
Пакување 12
Tип Aditiv za benzin

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место