FULLY SYNTHETIC HYPOID GEAR OIL (GL5) LS SAE 75W-140

Потполно синтетичко Hypoid масло за менувачи со LS-адитив за патнички возила, особено за

BMW возила со запорен диференцијал и подолги периоди на промена на масло, како и за бројни преносни системи на јапонски возила. Погодни за најголеми оптоварувања.

Наменето за хипоидни преносни системи со високо оптоварување. Особени за  BMW возила со и без запорен диференцијал, рачни и помоќни единици. Мора да се почитуваат препораките на производителот.

Oдобрувања:

  • API GL5

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • BMW Hinterachsgetriebeöl
  • Ford WSL-M2C 192-A
  • Scania STO 1:0
  • VME
  • ZF TE-ML 05D
  • ZF TE-ML 12D
  • ZF TE-ML 16G
  • ZF TE-ML 21D
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 4420 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 4421 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 1126 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 8038 1 l Can plastic D-RUS-UA
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 4422 20 l Canister plastic D-GB
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 4423 60 l Drum sheet metal D-GB
Fully Synthetic Hypoid Gear Oil (GL5) LS SAE 75W-140 4444 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место