Gasoline Engine System Cleaner

Ги отстранува несаканите нечистотии и обезбедува оптимална работа на миксот на гориво. Го намалува ризикот од оштетување на моторот и го штити целиот систем за гориво од корозија. Ги враќа перформансите на моторите на оригинално ниво и овозможува појава на мали вредности на издувна емисија, со што ја намалува и потрошувачката на гориво.
За употреба во сервисни работилници за сите бензински мотори, особено оние со директно вбризгување. Се додава директно во резервоарот за гориво. Еден адитив е доволен за 75 литри гориво.

Може да се додаде во горивото во секое време. Превентивно се употребува на секои 2.000 км, но може да се користи и како лек за решавање на проблемите. 300 мл е доволно за 75 литри гориво. . Препорака : Додајте го на бензинот за проверка и работи околу одржувањето на системот за гориво.

Kaт. бр 5129
Додајте во резервоарот за гориво
Содржина  300 ml
Пакување 6
Тип на адитив Адитив за бензин

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место