Gear oil additive

Oвој адитив е посебно креиран за рачни и диференцијални менувачи. Значително го намалува трошењето и абењето на менувачите како и работната температура што резултира со потивка работа на менувачот, полесно менување брзини и штедењето на енергија. Менувачот работи потивко и на пониска температура. Дури и постарите менувачи работат потивко и со поголема ефективност поради ефектот кој овој адитив го има на површината на запчаниците. Поради MoS2 во составот овој производ за зголемува доверливоста на менувачите и приднесува за сигурност.

Погоден е за возила со мануелен менувач и диференцијали на задна оска, а особено за случаи во кои работната температура е исклучително висока, како и за оние случаи во кои е значително трошењето. Да не се користи кај автоматски менувачи и кај запорни диференцијали. Едн пакување може да се користи за 1-2 литри масло за менувачи.

Кат бр 2510
Употреба Gear Oil Additive se dodaje ulju za menjače a mešanje se pravi automatski prilikom operacije. Proizvod je adekvatan za mineralna i sintetička ulja. 20 g  Gear Oil Additive je dovoljan za 1 litar ulja za menjač. 50 g  Gear Oil Additive je dovoljan za 2,5 litara ulja za menjač.
Содржина 50 g
Пакување 12
Tип Aditiv za ulje

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место