GEAR OIL (GL4) SAE 80W

Масло за менувачи наменето за работа под високо оптеретување кое е произведено од внимателно избрани основни масла и посебни адтиви. Универзална намена за сите видови на преносни системи – челни запчаници, конични запчаници. Г намалува трошењето и ја минимализира буката при работа. Одлични својства на однос на вискозитетот и температурата. Исклучително добар отпор на стареење и студ.

Компатибилно е со сите материјали за дихтување. За менувачи (особено рачни) и задни погони при нормлано и високо оптварување.

Oдобрувања:

  • API GL4
  • MB-Freigabe 235.1
  • MIL-L 2105
  • ZF TE-ML 17A
  • ZF Freigabenummer ZF000694

LIQUI MOLY препорачува за:

  • MAN 341 Typ E1
  • MAN 341 Typ Z2
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Gear Oil (GL4) SAE 80W 1401 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 80W 1020 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 80W 1952 1 l Can plastic D-RUS-UA
Gear Oil (GL4) SAE 80W 1033 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 80W 1039 60 l Drum sheet metal D-GB
Gear Oil (GL4) SAE 80W 4718 205 l Drum sheet metal D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место