GEAR OIL (GL4) SAE 85W-90

Масло за менувачи наменето за работа под високо оптоварување кое е произведено од внимателно избрани основни масла и посебни адитиви. Универзална намена за сите врсти на преносни системи. Го намалува трошењето и ја минимализира буката при работа. Одлични својства на однос на вискозитетот и температурата. Исклучително добар отпор на стареење и студ. Компатибилно е со сите материјали за дихтување.

За менувачи (особено рачни) и задни погони при нормлано и високо оптварување.

Oдобрувања:

  • API GL4
  • MIL-L 2105
  • ZF TE-ML 16A
  • ZF TE-ML 17A
  • ZF TE-ML 19A
  • ZF Freigabenummer ZF002054

LIQUI MOLY препорачува за :

  • MAN 341 Typ E1
  • MAN 341 Typ Z2
Варијанти на проиводот
Product Name SKU Bundle languages
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1403 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1030 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 8954 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1954 1 l Can plastic D-RUS-UA
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1045 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1034 60 l Drum sheet metal D-GB
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1038 205 l Drum sheet metal D-GB
Gear Oil (GL4) SAE 85W-90 1026 1000 l Bulk goods D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место