GEAR OIL (GL5) 75W-80

Делумно синтетичко масло за преносници со екстремно висока резерва на сила. Овозможува добро однесување при триење и нуди одлична отпорност на стареење. Одлично се однесува на ниски температури. Успешно исполнува високи барања на тестирање на познати производители на возила. Дури и во најтешките работни услови и при големи осцилации на температурата гарантира беспрекорна работа на грегатот. Нуди висока сигурност на подмачкување и оптимална заштита од абење. Овозможува лесно менување на степените на пренос.

 

За најмодерните рачни и трансосовински менувачи – особено од марките Citroën и Peugeot. Потребно е да се обрне внимание на прописите на производителите на возилата односно агрегатите.

 

Oдобрувања:

  • API GL5
  • MIL-L 2105 C

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • Peugeot Citroen (PSA) B71 2330
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Gear Oil (GL5) 75W-80 3658 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Gear Oil (GL5) 75W-80 7619 1 l Can plastic D-RUS-UA
Gear Oil (GL5) 75W-80 20463 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
Gear Oil (GL5) 75W-80 3690 20 l Canister plastic D-GB
Gear Oil (GL5) 75W-80 21259 20 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место