Gear oil leak stop

Го спречува течењето на масло од менувачот. Ги регенерира стврднатите пластични и гумени заптивки и така го спречува настанувањето на маслени дамки кои ја загадуваат средината. Го штити куплунгот од масло кое капе од менувачот, спречува недостатно подмачкување и оштетување на менувачот кое настанува како резултат на капење на маслото или од неговото прениско ниво.

За сите рачни менувачи, додатни менувачи и диференцијали. Да не се користи кај автоматски менувачи или менувачи со таканаречени мокри куплунзи.

Кат бр 1042
Употреба Jedno pakovanje je dovoljno za 1 litar ulja za menjač. Iskoristite dve tube za transmisijske sklopove većeg kapaciteta. Proizvod se može dodati u svako vreme. Za najbolje rezultate preporučuje se na svaku promenu ulja.
Содржина 50 ml
Пакување 12
Tип Aditiv za ulje

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место