Gear protect

Овој адитив има одлични својства и можност да работи во услови под висок притисок. Се користи за намалување на абење (трошење) на подвижните делови во менувачот. Го намалува триењето и трошењето. По употреба на адитивот – менувачот функционира подобро и потивко, а менувањето брзини е полесно и помазно. Адитивот има долготраен ефект. Ги полира површините на запчаниците и го подобрува нивниот работен капацитет под притисок.

За сите рачни и помошни менувачи, како и за диференцијали. Содржината на пакувањето е доволна за два литри масло. Поради намалување на триењето овој производ не е погоден за користење кај автоматските менувачи или менувачи со таканаречен мокар куплунг. Се додава за време на секоја промена на масло.

Кат бр 2863
Употреба Една туба од 80 мл е доволна за 2 литри масло за менувачи. Пред додавањето, соодветна количина на масло за менувач, треба да се отстрани од трансмисијата. Се додава еднаш. особено за време на промената на масло и сервисни поправки на менувачот.
Содржина 80 ml
Пакување 6
Tип Aдитив за масло

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место