GLOSS SPRAY WAX

Восок базиран на вода и со одлични својства на чистење како и со врвен сјај. Gloss Polish Spray Wax брзо и едноставно ги отстранува помалите нечистотии и масни дамки, и тоа не оставајќи никаков траг или гребнатинки. Заради полесно нанесување (како во случаите кога се брише прашина) овој производ остава мазни површини на сите врсти на бои и лакови со висок сјај и вистинска длабочина на боите. Заштитниот слој кој се ствара за време на користење на овој препарат ги порамнува гребнатинките и ја штити бојата од временски неприлики.овој препарат дава одлична заштита на сите обоени површини.

Оптимални својства на заштита за обоени површини, штитејќи ги од временски неприлики. Се користи за металик и неметалик бои, кои се нови или донекаде остарени, како и за брз третман на нови и постари возила во продажните простори.

Кат бр : 1647

Употреба : Quick and easy use minimizes effort. Surfaces which are heavily contaminated must be thoroughly cleaned and dried before treatment. Shake Gloss Spray Wax vigorously before use. Apply Gloss Spray Wax to the paintwork thinly and uniformly using a trigger spray bottle or LIQUI MOLY Pump Spray Bottle (part no. 3316). Only treat one section at a time. After this, wipe surfaces with a soft cloth or Microfiber cloth (part no. 1651) polishing at the same time. If necessary, use a dry cloth for polishing. Cellulose or paper towels are not suitable for polishing or re-polishing.
Note:
Do not spray onto hot surfaces or use in the bright sunshine.

Пакување : 400 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место