Гратис адитив – Speed Tec

Од 15 мај, 2023 година – во мрежата на LIQUI MOLY Македонија започна кампањата – БЕСПЛАТЕН адитив за секоја канта од 5 литри (синтетско масло).

Во рамки на кампањата – Почувствувај ја раликата веднаш, клиентите добиваат и адитив Speed Tec со кој веднаш ќе почувствувате поголема енергија и моќ на моторот.