HAND CARE CREAM

LIQUI MOLY креата за раце е производ на најновите истражувања на полето на козметиката, и тоа со цел да се спречи оштетувањето на кожата заради професионални причини. Оваа крема штити и негува изложена кожа. Ја храни кожата со влажни, масни материи и спречува сушење и пукање.

Овој производ се користи за третман на кожата која е изложена на негативни влијанија.

 

Кат бр: 3358

Употреба : Carefully massage Hand Cream into the skin before starting work and after washing your hands.

Пакување : 100 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место