HAND CLEANING PASTE

е благ агент за перење на раце и заштита на кожата заснован на дрвено брашно. Неутрален е за кожа и не содржи никаки растворувачи. Произведен е на база на обновливи извори.

 

LIQUI MOLY паста за перење на раце отстранува и најтврдокорни нечистотии и нечистотии, како што се масло, катран, битумен, тинта и тоа без никаква штета по кожата.

 

Кат бр : 3363

Употреба: Liqui Moly Hand-Wash Paste is economical to use, cleans down to the pores and leaves a pleasant feel to the skin. Thoroughly rub the paste into dry or damp hands until the dirt has been released from the skin. Next, add a little water and wash thoroughly. Thoroughly rinse the hands with plenty of water and dry them as usual.

Пакување : 12.5

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место