HARD WAX

Чисти, штити и дава исклучителен сјај. Овој препарат на база на течен восок дава висок степен на сјај на вашето возило и го штити од временски неприлики. Долготрајно делување. Овој висококвалитетен емулзиски третман ги штити боите од сите агресивни временски неприлики. Исто така е исклучително погоден за обоени површини кои веќе биле третирани (со LIQUI MOLY средство за чистење бои). Придонесува за огледален сјај на обоените површини на вашето возило.

Посебно припремено за обоени и металик бои, кои се сосема нови или донекаде остарени.

Кат бр : 1422

Употреба : First, thoroughly clean the surfaces to be polished and dry them carefully. Shake Hard Wax vigorously before use and pour onto a soft rag, polishing cloth or sponge. Apply thinly and evenly to the paint surface using circular movements. Only treat one section at a time. Allow Hard Wax to dry until it forms a matt coat. Polish the area using a clean, dry cloth. Do not use under direct heat or on warm paint surfaces. Regular application gives the optimum care.

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место