Хет трик за LIQUI MOLY

Читателите на спортското германско списание “Sport Auto”, трет пат (трета година) по ред го избраа LIQUI MOLY за BEST BRAND во својата класа – најдобро моторно масло. Во посочениот магазин, работите се вртат околу брзите, спортски автомобили со многу коњски сили.
Читателите на “Sport Auto” се особено технолошки потковани и свесни за значењето на моторните масла за перформансите на брзите автомобили.
За нив, моторното масло не е некаква течност која ќе се стави во моторот, ќе исчезне по некое време и нема да има ефект на моторот и перформансите, напротив маслото е апсолутно есенцијално за оперативната функционалност и одржувањето на вредноста на возилото.
Токму затоа, значењето на ова признание за LIQUI MOLY е од исклучително големо, особено ако се земе предвид дека доаѓа по трети пат.