HIGH PERFORMANCE GEAR OIL (GL3+) SAE 75W-80

Висококвалитетно масло за рачни и трансосовински преноси на моторните возила. Придонесува за полесно менување на брзините и потивка работа на менувачот. Со исклучителна заштита од корозија. Гарантира значајно намалување на буката при работа на преносниот систем. Погодно е за користење кога доажа до пофолги интервали на замена на масло.

Овој производ е за рачни менувачи и трансосовински системи на патничките возила. Штеди енергија и го олеснува менувањето брзини. Се користи наместо стандардните 80W/85W-90 масла.

Oдобрувања:

  • API GL3+

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • DAF
  • Eaton Extended Drain (300.000km)
  • IVECO
  • MAN 341 Typ E3
  • MAN 341 Typ Z3
  • Renault Trucks
  • Volvo 97305
  • ZF TE-ML 02D
  • ZF TE-ML 08
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 4426 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 4427 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 1134 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 20464 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 4428 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 4429 60 l Drum sheet metal D-GB
High Performance Gear Oil (GL3+) SAE 75W-80 4018 205 l Drum sheet metal D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место