HIGH PERFORMANCE GEAR OIL (GL4+) SAE 75W-90

Потполно синтетичко масло за преносници. Овозможува добро однесување при триење и нуди одлична отпорност на стареење. Успешно ги исполнува високите барања и тестирања на познатите производители на возила. Дури и во најтешки работни услови и при големи осцилација на температурата гарантира беспрекорна работа на агрегатот. Најголема сигурност на подмачкување, максимална заштита од абење заради голем распон на вискозитетот. Овозможува лесно менување на степените на пренос и тишина при работа.

Универзално се kористи за најмодерните рачни и трансосовински менувачи.

LIQUI MOLY препорачува овој производ да се користи за возила од марката Audi, Ford, VW група и многубројните други производители. Потребно е да е обрне внимание на препораките на производителот на возилата, односн агрегатите.

Oдобрувања:

  • API GL4+
  • Ford ESD-M2C 175-A

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • VW 501 50 (G50)
  • ZF TE-ML 08
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 4433 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 4434 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 1125 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 20462 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 21258 1 l Can plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 4435 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 4436 60 l Drum sheet metal D-GB

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место