Hydraulic lifter additiv

Ја намалува бучавоста која настанува кога хидроуличните подигнувачи се истрошени. Ги чисти вентилите и отворите на подигнувачите и придонесува за оптимална работа на моторот.

Се додава на сите моторни масла како за бензински така и за дизел мотори, со или без турбо полначи. Компатибилен е со катализаторите. Може да се меша со сите моторни масла кои се наожаат на пазарот.

Кат бр 1764
Употреба Едно пакување од 300 мл е доволно за 6 литри моторно масло. Производот може да се додаде во било кое време. По додавање пуштете моторот да работи до загревање. За долгорочен ефект мора да се додава при секоја промена на моторно масло.
Содржина 300 ml
Пакување 12
Тип на адитив Адитив за масло

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место