HYPOID GEAR OIL (GL4/5) TDL SAE 75W-90

Повеќенаменско трансмисиско масло за универзална употреба. Бидејќи се работи за „total drive line” (TDL) масло за менувачи, погодно е за подмачкување на сите елементи на преносниот систем, од специфичните синхронизирани и несинхронизирани рачни менувачи па се до hypoid осовини. Намалено триење кое е резултат на исклучително добар вискозитет кое придонесува за заштеда на гориво.

Универзална примена за сите рачни помошни и диференцијални преносни сстави. Мора да се почитуваат препораките на производителот на преносните системи/

Oдобрувања:

 • API GL4
 • API GL5
 • API MT-1

LIQUI MOLY го препорачува за :

 • DAF
 • Eaton
 • MAN M 3343 Typ M
 • Scania STO 1:0
 • ZF TE-ML 02B
 • ZF TE-ML 08
 • ZF TE-ML 16B
 • ZF TE-ML 17B
 • ZF TE-ML 19B
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 1406 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 1407 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 2655 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 3945 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 3939 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 1408 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 4708 60 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 4709 205 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL4/5) TDL SAE 75W-90 4731 1000 l Bulk goods D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место